Hesabınızı ve ilişkili verileri silmek için kayıtlı e-posta adresiniz veya kullanıcı adınızla destek kanalımıza başvurabilirsiniz.

Silme süreci

Hesap sahipliği doğrulandıktan sonra hesap kapatılır ve yasal olarak tutulması gerekmeyen kişisel veriler silinir.